Izborna skupština ZS-a grada Zaboka

Zabok, 21.ožujak 2017.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

 

                U Zaboku je u ponedjeljak 20. ožujka 2017. godine održana Izvanredna izborna skupština gradske organizacije Zagorske stranke grada Zaboka. Za Predsjednika je izabran Danijel Antolković, Dopredsjednici se Andrija Vutmej i Josipa Piljek, za Tajnika je izabran Željko Lež i Rizničara Andrijan Papišta. U Izvršni odbor izabrani su još: Martina Antolković, Damir Hrastinski, Valentina Vutmej i Željko Hrestak. Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Robert Grđan, Ivan Franjčec i Nikola Tisanić.

Na izbornoj skupštini prisustvovali su: predsjednik Zagorske stranke Miljenko Jerneić. Predsjednik Zagorske stranke Miljenko Jerneić upoznao je prisutne članove skupštine i novo-izbrane dužnosnike Zagorske stranke grada Zaboka sa planom i programom Zagorske stranke za naredne lokalne izbore, koji bi se trebali održati u svibnju 2017. godine. Nagovijestio je da će se do lokalnih izbora još održati  u gradovima i općinama izborne skupštine Zagorske stranke.

Dopredsjednica Zagorske stranke Martina Antolković obavijestila je prisutne o skorašnjoj izbornoj skupštini žena u Zagorskoj stranci i s ponovnim radom projekta ˝zagorske žene˝. Izborna skupština biti će održana do kraja ožujka 2017. godine.

Danijel Antolković novoizabrani predsjednik gradskog ogranka Zabok ZS-a, upoznao je sve prisutne na Skupštini sa političkom situacijom u gradu Zaboku, te najavio treću političku opciju za građane i građanke grada Zaboka, a vezano za skorašnje lokalne izbore. Članovima Skupštine je iznio kompletni program s kojim će se izaći na lokalne izbore, a vezan je za problematiku u gradu Zaboku. Najavio je sastanak Izvršnog odbora gdje će se odabrati kandidat za gradonačelnika ispred gradske organizacije ZS-a, kao i kandidat dogradonačelnika, te kompletna lista za predstojeće lokalne izbore u gradu Zaboku. Na kraju Skupštine svima skupa se zahvalio na dolasku i čestitao novoizabranima na funkcijama.

                                                                                                                          Predsjednik ZS-a  GO Zabok

                                                                                                                   Danijel Antolković