JAZAVAC PRED SUDOM

JAZAVAC PRED SUDOM

                Koliko je hrvatska politika bijedna znaju već i vrapci na krovu, koliko je jadna – o tome najbolje pokazuju kandidati za predsjednika Republike Hrvatske. Zaista, tu ima svega i svačega. O nekima od njih sam već odavno izrekao svoje mišljenje i politički stav, ali ima i onih predsjedničkih kandidata koji nisu vrijedni ni spomena, a jedan od njih zagorskoj je javnosti dobro poznat, naravno po svojim negativnim  eskapadama i kojekakvim marifetlucima. U ovoj priči njegovo kodno ime je Jazavac, ne slučajno već naprotiv s razlogom. Ovih dana Jazavac je izašao iz svoje rupe u kojoj obitava, i zamislite drage moje Zagorke i Hrvatice, Zagorci i Hrvati – taj Jazo istaknul se kao jedan od predsjedničkih kandidata za Republiku Hrvatsku . Hrvatskoj još fali samo Jazavac da bude hrvatski predsjednik i svi skupa moremo-možemo odmah početi kopati rupe vu koje se bumo skrili da ne bi slučajno Jazavca videli.

            Debeo i masan Jazavac je iznesel kakti politički program, kak bi mogel eventualne i druge jazavce prikupiti u svoju rupu, samo se pitam kak buju svi stali vu istu rupu. To valjda samo Jazavac zna.

             Politički program Jazavca je zaista da pukneš od smeha, nekaj poput tralalala, jer Jazo se nada da bu mu svaka dala. No, prošla su ta vremena Jazavče iz rupe, pa za tebe, a naročito za sve nas u Hrvatskoj, najbolje da se i dalje držiš svoje rupe. Tam si doma i kakti nekakav gazda koji čega god se primil, mam bi sve upropastil. Isto tak se i Hrvatskoj piše, ako – sačuvaj nas dragi Bože – izabere Jazavca poput tebe. Za Jazavca u Hrvatskoj mogu glasati samo b…..!. Baš me jako interesira koliko će b….. glasovati za Jazavca pred sudom.