Predsjednik i Masoni

PREDSJEDNIK I MASONI

                Jadna je ona država u kojoj se bira predsjednik, a već se unaprijed zna tko će biti izabran kakti voljom građana. To se dogodilo i na ovim zadnjim predsjedničkim izborima, na kojima je masonerija odigrala igru te manipulacijom birača – tu prije svega mislim na hrvatske desničare – dovela Zorana Milanovića na Pantovčak. Naivna hrvatska desnica nasjela je na bačeni mamac masonerije i hrvatskih izdajnika, te je Kolindu detronizirala, a Milanovića uzvisila. Točna je politička opservacija Milana Ivkošića, da je hrvatska desnica dovela na vlast – to jest mjesto predsjednika – ne samo Milanovića već i Stjepana Mesića (dva mandata), te Ivu Josipovića (jedan mandat). Masoni su jako dobro znali što im je činiti, pa su tako prvo neutralizirali Katoličku crkvu – što im nije bilo teško – preko svojih masonskih jataka unutar Katoličke crkve, a onda hrvatski katolički narod – koji je u većini spram glasača lijeve političke provenijencije – podijelili radi „manjka hrvatstva“ kako u HDZ-u, tako i u recentnoj hrvatskoj politici. Umjesto da svi oni kojima je Hrvatska u srcu glasaju za Kolindu i tako onemoguće da nevjernik dođe na Pantovčak, hrvatska desnica glasovala je protiv Kolinde. Hrvatskoj desnici treba biti jasno, da bi za Hrvatsku bilo bolje da je Kolinda ostala predsjednica – bez obzira na sve njezine mane – nego da je pobijedio Zoran Milanović koji je već odmah na inauguraciji pokazao svu svoju ćud, i to ne bilo kakvu već tipično masonsku. To se može vidjeti prije svega u odabiru gostiju gdje je izostavio predstavnike vjerskih zajednica, ne bez razloga, jer je jedna od karakteristika masonstva areligioznost, te je time ponizio ne samo Katoličku crkvu, koja je kroz stoljeća vodila brigu o opstanku hrvatskog naroda, koji je gotovo tisuću ljeta lutao bespućima svijeta. A sada kada imamo hrvatsku državu, hrvatski narod polako ali sigurno nestaje zbog katastrofalno loših i politički nepismenih političara. Stoga se Katolička crkva treba što prije trgnuti iz letargije i masonske opčinjenosti, te ne dozvoliti da se hrvatski narod i hrvatska država i dalje rastaču od strane onih kojima je krajnji cilj da Hrvati i hrvatska država jednog dana nestanu.

                Izvedbom hrvatske himne, onakve kakva je izvedena na inauguraciji, predstavlja čistu karikaturu od hrvatske himne i  hrvatske države, jer druga bitna karakteristika masonerije je anacionalnost. Masoni su i pri izvođenju hrvatske himne pokazali kakti svu svoju moć, a u stvari svu svoju jadnost. Komunisti su oduvijek bili veliki i prirodni saveznik masona, jer su i jedni i drugi areligiozni, anacionalni, masoni ne vjeruju u Boga već u Velikog Arhitekta, nikog drugog nego li Sotonu. Sotona je alfa i omega masona! 

Novoustoličeni predsjednik navio je i ukidanje hrvatske počasne garde, jer kakti to Hrvatskoj i hrvatskom narodu više nije potrebno. To je još jedan udar na Hrvatsku i hrvatsko nacionalno biće. Pošto je izjavio da je Hrvatska slučajna država, možemo se samo nadati da će jednog dana najaviti i da se ona ukine, jer kakti nije više potrebna.

                Najveći udarac hrvatskom narodu i Katoličkoj crkvi, novoustoličeni predsjednik je učinio time što svoju inauguraciju nije održao ispred Crkve Svetog marka, jer je Crkva za masone poput tamjana.

U svojoj najnovijoj knjizi „Bijeda hrvatske politike“, nagovijestio sam što se sprema Hrvatskoj, a još mnogo godina prije, pisao sam u svojim knjigama da hrvatskom narodu najveća opasnost dolazi od masona. Da je tome tako, vidi se da je masonerija ušla u sve pore hrvatskog društva: od obavještajnih služni, službene politike, državnog odvjetništva, sudstva, vojske i policije. Dakle, zna se, masoni vladaju Hrvatskom. Krajnji cilj masona je zavladati svijetom. Hrvatskom narodu ostaje jedino vjera u boga i hrvatska sloga!

Miljenko Jerneić