Priopćenje za javnost

Zabok, 11.10.2015.

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE

Naslov članka objavljen na portalu Zagorje International dana 10. listopada 2015. godine u rubrici ˝Parlamentarni izbori 2015.˝: ˝Babić i Bartolin govore da je Jerneić dao ostavku, a on o tom – nema pojma˝, bezočna je laž i manipulacija javnim mnijenjem.
Glavni Tajnik Zagorske stranke gospodin Rajko Bartolin nije sudjelovao u širenju dezinformacija, kao što su to činili gospodin Babić i gospodin Šivalec koji su se svojski trsili i pričali neistine o smjeni Predsjednika Zagorske stranke Jerneića, među članovima Zagorske stranke, koalicijskim partnerima i ostalima. S time što je još gorje, ˝ta dva igrača˝osobno su htjeli u ovo predizborno vrijeme mijenjati ime Zagorske stranke pod hitno, i na taj način između ostaloga rušiti cjelokupnu koaliciju. Zbog toga je gospodin Nedjeljko Babić momentalno isključen iz Zagorske stranke, a gospodin Mirko Šivalec dobio je posljednju opomenu pred isključenje.
Nadalje, ja nisam izjavio Vama gospodine Mandiću bilo što glede gospodina Bartolina, već kada ste mi Vi rekli da gospodin Babić želi biti predsjednik Zagorske stranke ja sam to komentirao: ˝Da, Babić može samo sanjati puste snove da će jednog lijepog dana biti predsjednik Zagorske stranke.˝
Da bi cjelokupna javnost bila istinito informirana, želim posebno napomenuti, da je upravo glavni Tajnik Zagorske stranke gospodin Bartolin spriječio napad na Predsjednika Zagorske stranke Jerneića i nasilno rušenje koalicije od ˝ta dva igrača˝.
Poštovani gospodine Mandić!
Nije Vam ovo prvi puta što pišete neistinu, čime očito želite manipulirati ne samo pojedincima koji su ni krivi ni dužni, kao u ovom slučaju gospodin Rajko Bartolin, već želite manipulirati i cjelokupnom javnošću. No, Vi o sebi najbolje govorite kroz svoje članke pa samo tako nastavite i dalje. Želim Vam puno uspjeha u Vašem kreativnom pisanju.

Predsjednik Zagorske stranke,
Miljenko Jerneić