Priopćenje za javnost

Zabok, 13. veljače 2017.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

U redove Zagorske stranke pristupio je gospodin Ljubomir Puljić koji je imenovan povjerenikom za grad Zagreb, a ujedno će od 13. veljače 2017. godine zastupati Zagorsku stranku u Gradskoj skupštini grada Zagreba. Gospodin Ljubomir Puljić postao je članom Zagorske stranke jer je to jedina politička opcija u Hrvatskom zagorju koja je ostala vjerna zagorkama, zagorcima i Hrvatskom zagorju u cijelosti. Tek sada je je vidljivo tko zastupa istinski interese zagorki i zagoraca gdje god oni bili. Zagorska stranka je jedina politička stranka koja  osigurava budućnost Hrvatskom zagorju.  ˝Zato sam postao članom Zagorske stranke˝, rekao je gospodin Puljić.

S poštovanjem,

Predsjednik Zagorske stranke