Priopćenje za javnost

U Oroslavju je, u ponedjeljak dana 22. travnja 2013. godine održana izborna skupština gradske organizacije Zagorske stranke.

Za predsjednika je izabran Darko Buklec, dopredsjednici su: Damir Tomić, Kristijan Sojč i Boris Kraljić. Za tajnika je izabran Saša Crnec a poslove rizničara obavljat će Goran Gospočić.

Uz gore spomenute u izvršni odbor izabrani su: Goran Lepčin, Matija Dolenec i Danijel Despić. Članovi nadzornog odbora su: Filip Kucelj (predsjednik), Bojan Kontak i Nenad Oremuš.

Izbornoj skupštini prisustvovao je predsjednik Zagorske stranke Miljenko Jerneić i administrativni tajnik Željko Lež. Predsjednik Zagorske stranke pozdravio je sve prisutne nove članove ZS-a koji su se odlučili priključiti Zagorskoj stranci, a sve u interesu boljitka svih građana Oroslavja i stanovnika Krapinsko–zagorske županije. Miljenko Jerneić predstavio je program Zagorske stranke te je mnogobrojno članstvo gradske organizacije Zagorske stranke Oroslavje upoznao sa zadaćama i obvezama za naredne lokalne izbore.

Svi izabrani osobno su se predstavili svojim životopisom što je pokazalo da gradska organizacija Oroslavje, od sada nadalje ima svijetlu budućnost, naročito zbog njihove mladosti i poduzetničkog duha, budući da su u privatnim i managerskim odnosima desetak i više godina.

Novoizabrani predsjednik Darko Buklec zahvalio se na povjerenju izbora za obavljanje predsjedničke dužnosti svim prisutnima, te je predstavio program za grad Oroslavje kako ga vidi on osobno, a koji će biti nadograđen prijedlozima svih izabranih. Darko Buklec posebno je istaknuo da ga veseli veliki broj okupljenih članova Zagorske stranke i da će svi zajedno dati sve od sebe za bolji život svih građana Oroslavja.