Držite lopova

DRŽITE LOPOVA

                Bokček Mali nedavno je – naravno po preporuci – donio odluku da se više ne obraća javnosti i medijima, jer kad god otvori usta, odmah iz njih izleti glupost. A kaj bi se drugo i moglo očekivati od Pajaca nego li glupost, jer ta društvena štetočina, nije niš drugo već pravo oličenje gluposti. Da je tome tako, pokazao je neki dan kada je djeci preporučio da zbog nestašice sapuna u osnovnim i srednjim školama. Ruke peru u lugu i pepelu. Prava seljačina, a kaj drugo.

                Mediji nam svakodnevno donose, čega sve je taj ordinarni lopov vlasnik, Bog te pitaj koliko stanova i to namještenih i sređenih. Radi se zaista o pravim sitnicama: kuhinja od 50.000 eura. Stol vrijedan 7.000 eura, pa tek stolci – svaki 5.000 eura. Zaista impresivno. Kad će mediji jednog dana iznijeti sve ono što je Bokček Mali pokral i opljačkal, ima da nas šlag strefi.

                Zamislite purgeri moji, gotovo dvadeset godina ta bjelosvjetska lopuža pljačka vas i hrvatski narod. Bokček Mali očito je vrlo opasni kleptoman, bolesnik koji samo krade li ga krade, a sve to i Uskok znade, ali sve je bez nade, jer vrana vrani oči ne vadi. Još nikad nisam čul ni videl da mason pravno procesuira masona, jer to s e niti nemre videti u lopovskoj državi kak je naša Hrvatska. Se, samo lopov do lopova, svi kradu, Uskok i sudovi kao da ne postoje, a naša obavještajna služba ima sve dokaze o Bokčeku Malom kao lopovu nad lopovima. I opet ništa.

                Obični ljudi, svakodnevno se pitaju: „Pa dokle bu to išlo?“. Dok u Hrvatskoj ljudi sve više i više osiromašuju, hrvatski lopovi poput Bokčeka Malog slobodno šeću i šepire se kak su oni kakti pametni i sposobni. Takvog lopova i probisvijeta mogu podržavati samo oni koji su isti kao i sam Bokček Mali. Oni bi i vlastitu mater prodali samo da ostanu na vlasti, pa onda nije ništa čudno da im Pajac drži štangu kak bi mogli biti na vlasti. No, jadna je svaka ona vlast koja, da bi bila na vlasti šuruje s takvim lopovima kak je Bokček Mali.

Miljenko Jerneić