Povodom vrijeđanja i podcjenjivanja mještana iz Špičkovine

Povodom vrijeđanja i podcjenjivanja mještana iz Špičkovine  Zabočke od strane premijera Milanovića.

Dosta nam je takvog površnog premijera koji često pokazuje svoje neznanje podcjenjujući Hrvate i očito više vodi brigu o građanima srpske nacionalnosti.Mišljenja smo da ovakav premijer ne treba većini Hrvatskoga naroda svojim „gafovima“ te pokazuje da nije dorastao položaju i dužnosti koju obnaša.

Svaka oporba može „poželjeti „takvog premijera „mr.gaf“ koji svojim nastupima neprekidno radi protiv sebe.Kao takvog treba ga pustiti da govori,sve će reći sam najviše o sebi.Žalosno je što nas kao Hrvate vrijeđa i omalovažava,a očito puno toga ne zna.

Što se ne dokazuje svojim programom 21 od kojih mu očito nije ostao ni jedan.U godinu dana ništa konkretno nisu realizirali osim novih nameta i harača Hrvatskom narodu.Ostao je bez pola vlade i jasno je da trebamo nove izvanredne izbore da nam ovakvi ne rade dalje štetu. Pokušavaju nam prati mozak kao što je to radila bivša partija sedamdeset godina,a u istom odgoju komunistički sinovi ne mogu biti drugačiji po onoj poznatoj narodnoj „da jabuka ne pada daleko od stabla“.Pokojni Račan je očito pogriješio u odabiru svog nasljednika što je odavno svima evidentno.Najnovijim ispadom vrijeđajući naše vrijedne mještane u Špičkovini pa i sve Zagorce , rekao je sve o samome sebi.Inače mnogi mještani iz naše Špičkovine bili su u našem obrambenom domovinskom ratu i mi smo ponosni na njih.A premijer često brka kruške i jabuke što je i dokazao više puta. Neka se radije bavi kako da pokrene gospodarsku situaciju u zemlji,smanji inflaciju,podigne BDP,a time i standard svih u lijepoj našoj za što je i plaćen.To je obećavao kada su „hodočastili“ Hrvatskom prije izbora.Djela,a ne riječi, Milanoviću vrijeme ti ističe, a rezultata nema. Dokle će napaćeni i iscrpljeni Hrvatski narod trpjeti takve politikante u našem društvu.Očito marljivi i ponosni Zagorci trebaju ozbiljnije i konkretnije uzeti stvari u svoje ruke što su i dokazali kroz povijest.

Izvršni odbor ZS-a