Priopćenja za javnost

Zabok, 19. prosinca 2014.

 

 

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

SVIM MEDIJIMA

 

                    Dana 18. prosinca 2014. god. u emisiji ˝Predsjednički kandidati˝ na HTV 4, u terminu od 20,12 – 20,40 sati,  predsjednički kandidat gospodin Ivo Josipović iznio je netočnu informaciju kod nabrajanja političkih stranaka koje ga podržavaju kao kandidata za predsjednika Republike Hrvatske.                Na upit voditelja emisije: ˝Koje ga političke stranke podržavaju˝, predsjednički kandidat gospodin Ivo Josipović između ostalih političkih stranaka spomenuo je i Zagorsku stranku.               

Budući da Zagorska stranka podržava predsjedničku kandidatkinju gospođu Kolindu Grabar Kitarović,  obavještavamo svekoliku javnost i medije o netočnosti izjave od strane predsjedničkog kandidata gospodina Ive Josipovića.               

Žalosno je da aktualni Predsjednik Republike Hrvatske, gospodin Ivo Josipović, a ujedno i predsjednički kandidat, ne zna koje ga političke stranke podržavaju u kampanji.               

Očito je, da je gospodin Ivo Josipović kandidat SDP-a u velikoj panici, da je spreman obmanjivati i krivo informirati javnost i medije Republike Hrvatske. Iznošenjem netočnih informacija, Zagorskoj stranci nanesena je velika politička šteta, kao i njenim članovima i simpatizerima, te shodno tome tražimo od HTV 4 da u istom terminu objavi demantij Zagorske stranke, a sve ostale medije da upoznaju javnost, da Zagorska stranka podržava predsjedničku kandidatkinju gospođu Kolindu Grabar Kitarović, a o čemu smo obavijestili medije još 10. studenog 2014. godine.

 

S poštovanjem,

 

           

                                                                                                          Predsjednik ZAGORSKE STRANKE

                                                                                                                       Miljenko Jerneić