PRIOPĆENJE ZA JAVNOST (odgovor Davoru Dretaru)

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST (odgovor Davoru Dretaru)

Članovi Zagorske stranke zgroženi su izjavom budućeg saborskog zastupnika Davora Dretara, kojom je osramotio ne samo sebe već i sve Zagorke i Zagorce. Taj njegov ispad samo pokazuje da Davoru Dretaru nije stalo uopće do Zagoraca i Zagorja koji su mu, na žalost, svojim glasovima omogućili da uđe u Hrvatski sabor i postane saborski zastupnik.

Žalosno je da će takva osoba djelovati u Hrvatskom saboru i tobože zastupati interese Hrvatskog zagorja. Zagorke i Zagorci nisu zaslužili da ih takva osoba predstavlja kao saborski zastupnik, jer je Davor Dretar Drele mnogo puta svojim nastupima delal bedake od Zagoraca, a ustvari pokazao je svojim djelovanjem kak bedak izgleda i to u originalu i iz prve ruke.

Zagorska stranka upravo radi njega nije podržala Domovinski pokret jer smo  smatrali da pajacu nije mjesto u politici već u cirkusu, a što se tiče znanja politike, Davor Dretar zvani Drele i politika dva su suprotna pojma.

Davor Dretar Drele kao Zagorac sramota je ne samo za Hrvatsko zagorje već i za čitavu Hrvatsku, te smatramo da takve osobe nemaju što tražiti u hrvatskoj politici.  Tom svojom izjavom zaista je pokazao da ima „čavelj h glave“!

Predsjednik Zagorske stranke

           Miljenko Jerneić