U SLUŽBI ISTINE

U SLUŽBI ISTINE

                Hrvatice i Hrvati!

                Ako želite saznati istinu o stvaranju Republike Hrvatske, kao i istinu o svim akterima koji su u toj priči sudjelovali, Zagorska stranka Vam preporučuje, da što prije pročitate knjigu: „Vrana -oko istine“, čiji je autor Alfred Morgan. Knjiga je izdana od strane Udruge branitelja Hrvatske, u Zagrebu 2014. godine, a može se kupiti u knjižari „Ljevak u Zagrebu, na Trgu bana Jelačića. Alfred Morgan, kodno je ime glavnog aktera knjige, kao i ostala imena koja se u knjizi spominju.

                Zagorska stranka dobila je sva prava imena kodnih aktera koji se u knjizi spominju i to od najviših obavještajnih krugova Hrvatske. Da se radi o autentičnim imenima potvrdile su i neke strane obavještajne agencije koje se u knjizi spominju.

                Kada počnete čitati knjigu, trebate znati, ako ste sa čitanjem započeli ujutro, čitat ćete knjigu cijeli dan, u jednom dahu, dok je konačno ne pročitate, ili ako ste sa čitanjem započeli navečer, tada nema ništa od spavanja, jer knjiga Vas tjera da je čitate, kak mi Zagorci velimo u jednom cugu.

                Zagorska stranka posjeduje dekodirana imena svih aktera iz knjige i voljni smo svim čitateljima dostaviti stvarana imena o kojima Alfred Morgan govori u svojoj knjizi. Sve informacije možete dobiti na broj mobitela 092 503  7451

                                                                                                                                                Amicus Veritatis